Werken bij SDH: een interview met Danny Smit

Wanneer en hoe ben je bij SDH gekomen en wat is je functie?
Ik ben bedrijfsmanager van SDH. Eind 2018 ben ik benaderd door Tim van Daal of ik interesse had om samen met hem een nieuw casco-bouw bedrijf op te bouwen. Dat was natuurlijk een hele stap, omdat ik op dat moment een goede baan had bij Royal Huisman en aan hele mooie projecten werkte. Tim wist mij toch over te halen, vooral door mij een echte uitdaging te bieden. Een uitdaging waarvan wij bij SDH denken dat het een game-changer in de jachtbouw kan betekenen!  

Wat is de grootste uitdaging in je werk?
Wat is dan die grote uitdaging. Ik vind het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het proces, het belangrijkste aspect van mijn werk. Dit betekent, zorgen dat het team strak is georganiseerd en altijd tijdig anticiperen op komende werkzaamheden. Zo hoeven we tijdens de bouw zo min mogelijk problemen op te lossen, al ligt daar óók vaak de uitdaging. 

Wat is jou droomproject?
De eerste boot geheel van Super duplex staal bouwen!