LOOKING BACK AT 2023

Ook dit jaar hebben we bij Super Duplex Hulls mogen werken aan fantastische, uitdagende projecten en producten!

We hebben meerdere casco’s mogen bouwen en opleveren, voor onder andere klanten als X-craft, Chaser en Salut Boats. Daarnaast mochten we meebouwen aan een nieuwe Wajer 77, waarbij wij het dekhuis en de spiegelklep voor onze rekening hebben genomen.

Verscheidene refit-projecten van VMG Yachtbuilders zijn ook dit jaar begonnen bij Super Duplex Hulls, waaronder de Puffin 50 ‘Sea Bear’, de ‘Taeke Hadewych’ en de ‘Tintel Lula’ van Hoek Design. Bovendien mochten we unieke oplossingen ontwikkelen en meerdere hoogwaardige details vervaardigen voor exclusieve (super)jachten, zoals de MY ‘Tulipa’ van Guido de Groot Design. We zijn blij dat steeds meer bedrijven de weg maar Super Duplex Hulls weten te vinden en dat ons vakmanschap en hoge mate van precisie onder een steeds grotere groep professionals bekend wordt.
Met veel trots kijken wij terug op een prachtig jaar en met veel enthousiasme vooruit naar het komende jaar!

We wensen iedereen stralende feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

Team Super Duplex Hulls