BIMINI VOOR SALONBOOT SALLY

Voor Salonboot Sally hebben wij een nieuwe bimini vervaardigd, ontworpen door Olivier van Meer.

De bimini voor het voorschip is volledig vernieuwd, met behoud van de tijdloze stijl en allure van het oorspronkelijke ontwerp uit 1910. Het nieuwe ontwerp van de bimini biedt meer bescherming voor het voorschip zonder afbreuk te doen aan de prachtige lijnen.

De bimini is geheel RVS uitgevoerd, waarvan de staanders brons worden geanodiseerd bijpassend bij de rest van het beslag en de liggers wit worden gespoten zodat deze amper zichtbaar zijn naast het canvas.

De achterste bimini werd eerder al verlaagd, zodat deze harmonieus verder loopt waar de daklijn stopt. Om dit mogelijk te maken heeft VMG Yachtbuilders de vloer in de achterkuip verlaagd. Hierdoor is er nog steeds volledige stahoogte onder de bimini.

Weer een succesvolle samenwerking met Olivier van Meer en VMG Yachtbuilders en een eer om bij te dragen aan de renovatie van Salonboot Sally.