SDH benadert elk project met een superjachtoog door “lasintelligentie” naar de tekentafel te brengen

Wat bedoelen we daarmee? Vanzelfsprekend zorgen wij voor de perfecte omstandigheden tijdens de bouw voor onze casco’s en onze mensen. Daarom werken wij in geconditioneerde hallen die zorgen voor een consistente kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat onze mensen te allen tijde goed beschermd zijn.

Daarnaast werken wij graag met een nauwkeurig plan. Bij superjachten wordt na het ontwerp proces de gehele boot tot in de kleinste details geëngineerd. Bij projecten van kleinere omvang wordt sneller geschakeld van ontwerp naar uitvoering. Dit gebeurt om de kostprijs op een verhoudingsgewijs acceptabel niveau te houden, maar het risico is dat er foutjes insluipen of efficiëntieslagen gemist worden.

Hier stapt SDH graag in. Door SDH vroeg in het proces te betrekken kunnen wij meekijken tijdens het ontwerp en de praktische kennis van de vloer delen met de ontwerper. Zo creëren wij toch een extra controlestap in het proces. Door deze “lasintelligentie” te delen en samen met de klant eventuele aanpassingen te maken in het ontwerp en of snijpakket, kan er efficiënter worden gebouwd. Dit is zowel voor de opdrachtgever als voor SDH een groot voordeel.

Tijdens het proces wordt er voortdurend controle gehouden op ons product. Zoals SDH manager Danny Smit altijd zegt: “Het oog zegt alles.” Blijf dus kijken naar je werk, want als je iets over het hoofd ziet, gaat het aan het einde mis. Door vanaf het begin van het proces de regie in handen te houden, behouden we controle op het product en inzicht in de uren. Zo kunnen we een kwaliteitsproduct leveren tegen de afgesproken prijs.