SDH voor oplossingen groot én klein

Bij SDH draait alles om perfectie. Als trotse dochteronderneming van VMG Yachtbuilders, staan wij bekend om de prachtige casco’s en maatwerkonderdelen van de hoogste kwaliteit. Maar wat ons echt onderscheidt in de wereld van de jachtbouw, is onze toewijding aan het vinden van oplossingen – zowel groot als klein.

Ons team is constant bezig met het bedenken en uitwerken van innovatieve oplossingen voor uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Dit geldt niet alleen voor de grootschalige projecten zoals het bouwen van casco’s, maar juist ook voor de kleinere, vaak kritische details. Het zijn deze kleine oplossingen die het verschil maken tussen goed en perfect.

Een mooi voorbeeld is onze samenwerking met technisch partner Jongkind Service Medemblik. Voor hen maken wij allerlei onderdelen zodat hun technische installatiewerk perfect in de boot past. Dit soort maatwerk vereist een hoge mate van precisie, vakmanschap en samenwerking.

Wat SDH dus echt uniek maakt, is onze focus op maatwerkoplossingen. Alles wat wij maken, is specifiek afgestemd op de behoeften van onze klanten. Geen uitdaging is te groot of te klein. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of een complexe restauratie, wij denken altijd mee en bieden oplossingen die precies aansluiten bij de wensen en eisen van onze klanten. Wij zeggen dan altijd “gewoon SDH”!