EVEN BINNENKIJKEN BIJ DE “BARUNA 1938”

Deze foto’s, gemaakt door de fotograaf van de eigenaar van de “Baruna”, laten prachtig een deel van de bijdrage van SDH aan dit project zien. De “chainplates” waar we zo hard aan hebben gewerkt glimmen je tegemoet. Dit is waar we het allemaal voor doen bij SDH. Projecten van de hoogste kwaliteit!

“Starboard side guest cabin forward showing the mainmast and beautiful exposed chainplates. Every inch of Baruna’s interior speaks of an unparalleled commitment to excellence by VMG Yachtbuiders. Each and every detail reflects a deep respect for nautical heritage and her original 1938 layout by Sparkman & Stephens. The fusion of luxury and functionality is perfect for both spirited sailing and tranquil relaxation. She’s more than a yacht; Baruna is testament to the art of traditional boatbuilding while innovating for today’s high performance sailor.”

📷Credit: @kos.photographer & @yachtingphoto